Bødker Biler Sørvad Airconditionservice på VW
Billig mekaniker Holstebro Biler til salg
Skoda Holstebro Specialopgaver
Bødker Biler Sørvad Værkstedet
Bødker Biler Sørvad Værkstedet
Bødker Biler Sørvad Dæk-service
Bødker Biler Sørvad Trailer-service
Bødker Biler Sørvad Værkstedet
Bødker Biler Sørvad Værkstedet
Billig mekaniker Holstebro Biler til salg
Bødker Biler Sørvad Værkstedet
Skoda Holstebro Billede af værkstedet
Herning Nummerplade-rammer med logo
Billig Mekaniker Herning og Sørvad Service af alle biler hos Bødker-Biler
Åbningstider Bødker Biler Åbningstider ved Bødker-Biler
Kvalitet Mekaniker, Godt Ryg Værkstedet

Bødker Biler - Mekaniker Sørvad

Når du vælger at køre din bil ind til os, vælger du et værksted, som har erfaring i at servicere og reparere mange forskellige bilmodeller. Som autoriseret Hella Service Partner værksted, tilbyder vi professionel udførelse af alle former for service og reparationer på nye og brugte biler. For at yde den bedste service, er vores værksted udstyret med de bedste og mest moderne maskiner og instrumenter. Hos os er god pris og god service to vigtige nøgleord. Vi har derfor en meget fair timepris på kun 350 kr + moms, og efterstræber at vores kunder altid går herfra med et smil på læben. Vi er den lokale mekaniker i Sørvad, men servicerer også biler fra Holstebro, Herning og omegn.

Få et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter en ny mekaniker, som tilbyder god service til fair priser?
Så er vi lige det du leder efter. Kig ind forbi vores værksted i Sørvad eller ring til Peter Bødker på 42 52 12 42 og få et uforpligtende tilbud.
Vi tilbyder gratis lånebil til alle kunder uanset omfanget af reparationen. Ydermere tilbyder vi at hente biler i Holstebro, Sørvad, Herning og omegn, hvis bilen ikke kan køre, eller det af andre årsager passer kunden bedst.

Kvalitet

HELLA SERVICE PARTNER stiller krav til værkstedet med hensyn til efteruddannelse og udstyr. Det gør værkstedet i stand til at reparere og servicere alle bilmærker – også de nyeste biler. Det giver sikkerhed for kvalitet og et fagligt højt niveau. Løbende investeringer i data, tester og værktøj er en nødvendighed for at få din bil hurtigt på gaden igen.